Wonder boven wonder, Moya moeder geworden…
op 8/9 mei zijn haar 10 pups geboren, 5 reutjes en 5 teefjes
Alle pups groeien prima en Moya heeft hele goede en voldoende melk voor allemaal 🙂

MOYA Brennan la Duchesse de la Fosse
(HD-A/A, TOP-test, cot 4, NHAT, CSAU, CANT, UV, waterwerk)
(Enya Bhraonain des Bergers du Forez (A) X Geronimo du Seize Thermidor (A))

het IC van deze combinatie = 4,21% (bron: Zoo-easy)

VÉRAN Gabriël des Feux Argentés
(HD-A/A, cotation 2, NHAT, Excellent type)
(Gardeur le Coeur Pur (A) x Olivia d’Ombre et de Lumière (A))

De dekking is blijkbaar vlotjes gegaan. Véran is een hele fijne reu met een zacht en lief karakter en nog erg speels en hij mag zelfs bij de pups van Moya, zij het onder toezicht :-). De geboortemelding is gedaan en de stamboom-namen zijn: de jongens Usko Vijay; Urian Vasily; Unai Vitalis; Usama Viyo; Umar Vikas en de meisjes Ursa Major; Undine Maya; Ulysa Mira; Ulla Malika; Uschi Mirthe.
Wilt u meer van ons gouden paar zien, stuur ons dan even een email naar wim.hartog@planet.nl , dan sturen wij graag meer foto’s toe.

HEEFT U INTERESSE, BEL ONS GERUST EN VRAAG ONS DE OREN VAN HET HOOFD VOOR VRIJBLIJVENDE INFORMATIE EN KENNISMAKING MET HET RAS. 
Wij zullen al uw vragen uitgebreid beantwoorden en maken graag persoonlijk en vrijblijvend (liefst vooraf) kennis met u. Wij zijn lid van de Beauceronclub Nederland, Frankrijk en van de Waterwerkgroep Colonia Nederland.
Bel:  06-20352047 of mail ons via wim.hartog@planet.nl 
 

Al onze pups ontvangen een Europees dierenpaspoort met alle entingen en wormkuren, een stamboom en microchip van de Raad van Beheer. Onze pups worden in huis geboren en als ze groter zijn gaan ze naar buiten in de grote speeltuin en worden ze zo breed mogelijk gesocialiseerd. Na de puppy-enting zullen ze stapsgewijs kennis maken met de grote wereld en gaan ze mee wandelen, autorijden en maken ze uitstapjes naar het bos en het dorp. Vanzelfsprekend bent u zelf ook van harte welkom bij de pups.
Wij hanteren een koopcontract en zullen u nu en nadien bijstaan met alle informatie en hulp die nodig is.